Latest Entries »

Wednesday, 6 May 2009

NWNC

hi. simple saja aku menyapa kali ni. (itu pun nak bgtau ke? haha!)

setelah lama memeram idea dan memendam rasa, sudah tiba masanya aku meluahkan apa yang tersorok dalam benak fikiran. satu idea yang agak chill bagi aku. jadi entry kali ini merupakan perintis kepada KATEGORI yang baru untuk blog ini iaitu Ideas.

ok. kembali ke pangkal tajuk. idea ini sebenarnya sudah lama timbul. tapi mungkin banyak halangan secara siaran tertunda menenggelamkan semula idea ini. hari baru ada masa mahu bentangkan idea yang super chill ini.

ideanya begini. aku mahu tubuhkan satu kelab yang diberi nama NWNC. kelab ini terdiri daripada kesemuanya lelaki. perempuan tidak akan dibenarkan sama sekali menyertai. hanya lelaki mempunyai simptom-simptom seperti dibawah saja akan diberi keahlian:
  • jiwa kacau
  • jiwa luka
  • inginkan kebebasan
  • sukakan aktiviti extreme
  • mahu enjoy sepuas-puasnya
kemasukkan ahli akan ditapis dengan teliti. penapis paling halus akan digunakan pada hari pendaftaran ahli nanti.

bila ada kelapangan semua ahli akan berkumpul. the rule is simple! no topics on women! ahli boleh bersembang tentang apa saja tetapi bukan berkaitan wanita, perempuan, gadis atau apa saja yang berkaitan. kalau tentang ibu tak mengapa lah. dibenarkan. tapi mungkin hanya pada hari ibu saja. haha

aktiviti kelab ini lebih kepada aktiviti yang over extreme dan gila-gila. moto kelab adalah "who cares on us dude?!! we're single and strictly not available!" - No Women No Cry Club. hahaha!!

best tak idea aku? pendaftaran ahli dibuka sekarang! cepat daftar sebelum ada yang berjaya mencairkan hati kamu..

P/s: keahlian adalah seumur hidup tetapi akan terbatal secara automatik sekiranya ahli sudah mendirikan masjid. hehe.. XD